Supă Cremoasă De Morcovi
Supa cremoasă de morcovi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 178 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de piper, ulei de măsline, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Supă Cremoasă De Morcovi Condimentată, Supă Cremoasă De Morcovi Și Păstârnac, și Supă Cremoasă De Morcovi Mexicani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și morcovii în tigaie; gatiti 10 minute, amestecand frecvent. Se amestecă sare, piper și ghimbir.
Adăugați 2 căni de apă și bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când morcovii sunt fragede.
Așezați jumătate din amestecul de morcovi și 1 lingură de smântână într-un robot de bucătărie sau blender; procesați 20 de secunde sau până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de morcov rămas și 1 lingură de cremă. Puneți amestecul în tigaie; gatiti la foc mediu pana se incalzeste bine.