Supă Cremoasă De Cârnați De Cartofi

Supa cremoasă de cârnați de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 545 calorii, 20g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Cârnați cremoși cu un singur vas și supă de cartofi, Zuppa Toscana {supă cremoasă de cartofi și Kale cu cârnați italieni}, și Cârnați Cremoși Și Supă De Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez de 2 litri sau oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, cârnații afumați și cârnații kielbasa în uleiul fierbinte până când cârnații se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se amestecă cartofii în amestecul de cârnați și se toarnă suficientă apă pentru a acoperi amestecul; adăugați frunze de dafin.
Se fierbe amestecul de cârnați-cartofi la foc mic până când cartofii sunt fragede și arome de supă s-au amestecat, 1 până la 2 ore.
Combinați făina și untul într-o cratiță la foc mediu; gătiți și amestecați până când amestecul este neted și ușor auriu, aproximativ 5 minute.
Bateți laptele în amestecul de făină-unt până se îngroașă; condimentează cu sare. Se amestecă amestecul de făină-unt în supă până se combină bine.
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin înainte de servire.