Supă Cremoasă De Curcan După Ziua Recunoștinței

Supă Cremoasă De Curcan După Ziua Recunoștinței
Supa de curcan cremoasă după Ziua Recunoștinței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 437 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1120 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de umplutură, ceapă, granule de bouillon de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma umplutura, puteți urma acest fel principal cu Pâine de porumb fără Gluten pentru umplutură sau desert ca desert. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Curcan După Ziua Recunoștinței, Supă De Plăcintă De Curcan Cu Resturi De Aragaz Lent De Ziua Recunoștinței, și Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carcasa de curcan într-o oală mare sau cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Scoateți carcasa și lăsați să se răcească. Separați carnea de curcan de oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
3
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură; aruncați oasele. Rezervați aproximativ 12 căni de bulion de curcan într-un castron mare. Salvați bulionul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Topiți untul într-o altă oală mare sau cuptor olandez la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, morcovii și țelina în unt topit până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă făina în amestecul de legume; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza, aproximativ 5 minute. Se amestecă treptat aproximativ 1/3 din bulionul de curcan rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De CurcanBulion De Curcan
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Se amestecă bulionul de curcan rămas, carnea de curcan, jumătate și jumătate, fettuccine, umplutură, sare, bulion de pui, piper și condimente de pasăre în amestec jumătate și jumătate. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când tăiței sunt fragede, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Bulion De CurcanBulion De Curcan
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
FettuccinăFettuccină
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista