Supă copioasă cu ciuperci Shiitake și miso

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și pescatarian în cutia dvs. de rețete, Ciorba de ciuperci Shiitake și miso ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 156 de calorii . Pentru 3,87 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 55 de minute . Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor japoneze. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de miso, ceai verde, ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Cu un scor de 68% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ supă copioasă de vită și ciuperci , salată caldă de quinoa cu spanac și shiitake și supă copioasă de cartofi cu praz și Yukon Gold .
Instrucțiuni
Într-o oală mare de supă, la foc mediu, adăugați părțile albe de ceață, ghimbirul, usturoiul și uleiul de susan. Gatiti 1 minut si adaugati 8 cani de apa. Clătiți kombu și adăugați-l în oală împreună cu fulgii de bonito. Aduceți-l la fiert și gătiți timp de 10 minute - nu lăsați să fiarbă.
Scoateți kombu-ul și puneți-l deoparte.
Adăugați ciupercile uscate și miso în oală și lăsați-l să fiarbă ușor timp de 10 până la 15 minute sau până când ciupercile sunt hidratate și fragede.
Adăugați bok choy și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați tofu și gătiți încă 5 minute. Se pune în boluri și se ornează cu părțile verzi rezervate de ceai.