Supa de linte italiană consistentă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 365 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, ou, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Supă Consistentă De Linte, Supă Consistentă De Linte, și Supă Consistentă De Linte.
Instrucțiuni
1
Așezați lintea într-o oală cu 3 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Aduceți orezul și 1 1/3 cană de apă la fiert într-o oală. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Într-un castron, combinați carnea de vită măcinată, oul bătut, usturoiul, 1 lingură de parmezan, pătrunjelul, pesmetul, sarea și piperul. Formați amestecul de carne de vită măcinată în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați chiftelele în tigaie și gătiți 5 minute sau până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Într-o oală mare, aduceți sosul de roșii și 4 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Transferați chiftelele rumenite în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Se amestecă în linte fierte și orez. Reveniți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.