Supa de linte italiană consistentă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 365 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, ou, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Supă Consistentă De Linte, Supă Consistentă De Linte, și Supă Consistentă De Linte.
Instrucțiuni
1
Așezați lintea într-o oală cu 3 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Aduceți orezul și 1 1/3 cană de apă la fiert într-o oală. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Într-un castron, combinați carnea de vită măcinată, oul bătut, usturoiul, 1 lingură de parmezan, pătrunjelul, pesmetul, sarea și piperul. Formați amestecul de carne de vită măcinată în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați chiftelele în tigaie și gătiți 5 minute sau până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-o oală mare, aduceți sosul de roșii și 4 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Transferați chiftelele rumenite în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Se amestecă în linte fierte și orez. Reveniți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.