Supă Consistentă De Fasole Neagră

Supă Consistentă De Fasole Neagră
Supa consistentă de fasole neagră este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 640 calorii, 44G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți coriandru, sos fierbinte, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este mare. Încercați Supă Consistentă De Fasole Neagră, Quesadillas De Fasole Neagră Consistentă, și Chowder De Fasole Neagră Consistentă-Oală De Crock pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se adaugă ceapa și usturoiul; se condimentează cu sare și piper. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa este translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați carne de vită; se presară cu chimen, praf de chili și 1/2 linguriță de sare. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand carnea de vita se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați fasole, roșii, ardei iute verde, salsa și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la foc mic. Gustați bulionul; reglați condimentul după cum este necesar și adăugați sos fierbinte dacă se dorește mai mult condiment. Se fierbe până la 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
În timp ce supa fierbe, pregătiți toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista