Supa de carne de vită din legume este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 478 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită chuck eye, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, Supă Consistentă De Carne De Vită Cu Legume, și Supă Consistentă De Legume De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați bulion; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Capac; se fierbe la foc mic 1 oră, skimming suprafață ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Gatiti morcovii, ceapa, ardeii jalapeo si ardeiul rosu zdrobit in dressing in tigaie mare la foc mediu 10 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați la ingredientele din stoc; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția mentei; se amestecă. Se fierbe la foc mediu-mic 20 min. sau doar până când cartofii sunt fragede. (Nu gătiți prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Lingurați 1 bucată de carne în fiecare din cele 8 boluri. Bulion de oală și legume peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat