Supa de carne de vită din legume este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 478 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită chuck eye, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, Supă Consistentă De Carne De Vită Cu Legume, și Supă Consistentă De Legume De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați bulion; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Capac; se fierbe la foc mic 1 oră, skimming suprafață ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Gatiti morcovii, ceapa, ardeii jalapeo si ardeiul rosu zdrobit in dressing in tigaie mare la foc mediu 10 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați la ingredientele din stoc; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția mentei; se amestecă. Se fierbe la foc mediu-mic 20 min. sau doar până când cartofii sunt fragede. (Nu gătiți prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Lingurați 1 bucată de carne în fiecare din cele 8 boluri. Bulion de oală și legume peste carne.