Supă Clasică De Ceapă Franceză

Supă Clasică De Ceapă Franceză
Reteta supa clasica de ceapa franceza ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 1 oră și 24 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați vin, ceapă, pâine în diagonală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supă Clasică De Ceapă Franceză, și Supă Clasică De Ceapă Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mic; adăugați ceapa. Acoperiți și gătiți 30 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați vin și suc de mere; aduceți la fierbere. Se fierbe, neacoperit, 10 minute sau până când lichidul este redus la aproximativ 1/2 cană. Se amestecă în bulion și consomm; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
BulionBulion
VinVin
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Aranjați feliile de pâine pe o foaie mare de copt. Se fierbe 1 minut pe fiecare parte sau până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Așezați 6 (2 cani) boluri rezistente la cuptor sau ciorbe de supă pe o foaie mare de copt. Puneți supa în boluri. Acoperiți fiecare castron de supă cu 2 felii de pâine franceză prăjită, 1 1/2 linguri de brânză și 1 linguriță de pătrunjel. Se fierbe 2 până la 3 minute sau doar până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 24 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista