Supă Clasică De Ceapă Franceză
Reteta supa clasica de ceapa franceza ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 1 oră și 24 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați vin, ceapă, pâine în diagonală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supă Clasică De Ceapă Franceză, și Supă Clasică De Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mic; adăugați ceapa. Acoperiți și gătiți 30 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Adăugați vin și suc de mere; aduceți la fierbere. Se fierbe, neacoperit, 10 minute sau până când lichidul este redus la aproximativ 1/2 cană. Se amestecă în bulion și consomm; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute.
Aranjați feliile de pâine pe o foaie mare de copt. Se fierbe 1 minut pe fiecare parte sau până devine auriu.
Așezați 6 (2 cani) boluri rezistente la cuptor sau ciorbe de supă pe o foaie mare de copt. Puneți supa în boluri. Acoperiți fiecare castron de supă cu 2 felii de pâine franceză prăjită, 1 1/2 linguri de brânză și 1 linguriță de pătrunjel. Se fierbe 2 până la 3 minute sau doar până se topește brânza.