Supa braziliană de fasole neagră necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ardei gras, morcov, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Braziliană De Fasole Neagră, Tocană Braziliană De Fasole Neagră, și Tocană Braziliană De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, jumătate din usturoi și morcovul. Condimentează cu chimen și sare. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa si morcovul sunt fragede. Se amestecă usturoiul rămas și ardeiul roșu; continuați să gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Morcov
Usturoi
Chimen
Ceapă
Sare
3
Adăugați fasole, apă și suc de portocale în tigaie și condimentați cu piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Suc De Portocale
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați o porție din amestec într-un blender sau robot de bucătărie și faceți piure până se omogenizează. Puree parte sau toată supa, în funcție de modul în care vă place textura. Întoarceți piureul în tigaie și fierbeți încă 10 minute pentru a amesteca aromele înainte de servire.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent - Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 400 de dolari.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.