Supă avgolemono răcită și Dilled
Supa avgolemono răcită și Dilled ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 174 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Un amestec de orez mediu sau, scallion, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aginares Avgolemono (fund de anghinare în Avgolemono), Supă Avgolemono (alias supă grecească de pui cu lămâie), și Supă Avgolemono pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți bulionul și orezul într-o cratiță medie grea, acoperită, până când orezul este foarte fraged, aproximativ 30 de minute. Amestec pur și simplu într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Bateți ouăle împreună într-un castron mediu. Treceți treptat în amestecul de stoc fierbinte. Reveniți la cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când supa înregistrează 170 de metri pătrați pe un termometru citit instantaneu.
Se strecoară supa printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol metalic. Se amestecă sucul de lămâie, apoi se răcește rapid într-o baie de gheață, amestecând ocazional, până la rece. Se amestecă scallion, mărar și sare și piper după gust.
Supa poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită.