Supă Asiatică De Tăiței De Pui
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa asiatică de tăiței de pui ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 240 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $7.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână castane de apă, sos de soia, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă Asiatică De Tăiței De Pui, Supă Asiatică De Tăiței De Pui, și Supă Asiatică De Tăiței De Pui.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați snap-urile de zahăr și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 1 minut. Cu o lingură cu fante, transferați apăsările de zahăr pe o farfurie mare pentru a se răci.
Adăugați tăiței de hrișcă în cratiță și fierbeți până la al dente, aproximativ 5 minute.
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare; clătiți cu apă rece și scurgeți din nou.
Într-o cratiță mare, încălziți 1 lingură de ulei de susan.
Adăugați fâșiile de pui, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când puiul este ușor rumenit și alb pe tot parcursul, aproximativ 3 minute.
Transferați pe placa mare.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei de susan și shiitakes în cratiță și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de pui, sosul de soia și sosul de stridii și dați la fiert.
Adăugați tăiței, puiul, snap-urile de zahăr, castanele de apă și scallions și aduceți la foc mic la foc moderat. Condimentează supa cu sare și piper și servește.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier