Supă asiatică de tăiței de orez și creveți

Supă asiatică de tăiței de orez și creveți
Supa asiatică de tăiței de orez și creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Mergeți la magazin și ridicați creveți, morcovi, tăiței de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Supă Asiatică De Tăiței Cu Creveți, Supă asiatică de tăiței cu creveți, și Supă Asiatică De Creveți Cu Tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere; scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați tăiței; lăsați să se înmoaie până se înmoaie (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare; clătiți. Aruncați tăiței și 1 linguriță de ulei de susan într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
4
Adăugați ulei de canola în tigaie; sautciupercile la foc mediu, amestecând până se înmoaie și devin aurii (aproximativ 23 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bulion, morcovi și ghimbir; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
GhimbirGhimbir
BulionBulion
6
Adăugați creveți; fierbeți până când creveții sunt fierți (aproximativ 2 minute). Se amestecă scallions, suc de lămâie, sos de soia și jumătate din ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
CrevețiCreveți
IerburiIerburi
7
Împărțiți tăiței în 4 boluri de servire; supă de oală peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
8
Presărați supa cu ierburile rămase; stropiți fiecare cu uleiul de susan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
IerburiIerburi
SupăSupă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista