Supă Africană De Arahide Și Ignam

Supă Africană De Arahide Și Ignam
Rețeta supă africană de arahide și Ignam este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Această rețetă servește 4. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 371 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal ieftin pentru Toamna. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți morcovi, fulgi de piper după gust) fulgi de piper după gust), ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Supă Africană De Arahide, Supă Africană De Arahide, și Supă Africană De Arahide.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beeslaar Pinotage. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Beeslaar Pinotage
Beeslaar Pinotage
Oferind aromatice ridicate cu noțiuni de tămâie și o componentă florală, există o notă de condiment și pământesc la notele de cireș închis și prune întunecate de pe nas. Corp mediu mai plin, acesta are o puritate și o concentrare captivantă a fructelor, cu o textură elegantă și taninuri mai fine reglate la aromele suculente de fructe de pădure întunecate. Cântărind la 14,5% alcool în volum, acest lucru își menține prospețimea și vibrația și se elimină cu aerare, sugerând că acest lucru va îmbătrâni frumos pe un număr bun de ani.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista