Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Super Grouper ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,97 USD pe porție. O porție conține 720 calorii, 88G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, suc de lămâie, fileuri de grup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Pui De Nucă De Cocos: Super Rapid-Super Ușor-Super Yum, și Al patrulea și Long-Wild Turkey face un super Cocktail pentru Super Bowl pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați untul topit și sucul de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Periați 2 linguri din acest amestec pe o bucată de folie așezată pe tigaia broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Folie De Aluminiu
4
Se amestecă împreună sare de usturoi, patrunjel, boia de ardei și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Sare De Usturoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
5
Presărați amestecul de condimente pe ambele părți ale fileurilor.
6
Coaceți fileurile până la fulgi de carne, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Ungeți din nou fileurile cu unt de lămâie și întindeți-le cu maioneză.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.