Supa minestrone a lui Gabrielle Hamilton cu sandvișuri cu brânză la grătar

Supa minestrone a lui Gabrielle Hamilton cu sandvișuri cu brânză la grătar
Reteta supa minestrone Gabrielle Hamilton cu sandwich-uri de brânză la grătar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru $2.47 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână escarolă, sare kosher, tulpini interioare de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Ciorba de roșii și porumb de iarnă a lui Gabrielle, Supă De Ceapă Franceză Sandvișuri Cu Brânză La Grătar, și Supă cremoasă de busuioc de roșii cu mini sandvișuri cu brânză la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru supă: 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
2
Încălziți 2 linguri de ulei și unt într-o oală mare, cu un capac etanș la foc mediu, până când untul face spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați țelina și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Adăugați usturoiul și feniculul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
5
Adăugați dovleceii galbeni și dovleceii, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
SareSare
6
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi legumele cu 1 inch și aduceți la fierbere.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
7
Adăugați conopida și fasolea verde și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Fasole VerdeFasole Verde
8
Adăugați varza, spanacul și escarola, amestecând până când verdeața începe să se ofilească și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
SpanacSpanac
VerziiVerzii
KaleKale
9
Adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru a acoperi legumele cu aproximativ un centimetru de lichid. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când toate legumele încep să se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
10
Adăugați uleiul de măsline rămas și cuburile de bulion și amestecați până când cuburile de bulion s-au dizolvat.3acoperiți și continuați să gătiți până când legumele sunt complet înmuiate, supa se îngroașă ușor, iar aromele s-au contopit, aproximativ 1 oră. Gustați și condimentați cu sare sau cuburi suplimentare de bouillon, după cum este necesar. Păstrați cald.Pentru sandvișurile cu brânză la grătar:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
SareSare
11
Încălziți cuptorul la 149° și aranjați un suport în mijloc.2
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Așezați jumătate din feliile de pâine pe o suprafață de lucru și întindeți cu jumătate din maioneză. Întoarceți feliile de pâine și împărțiți uniform brânza între felii.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
13
Întindeți feliile de pâine rămase cu maioneza rămasă și așezați-le cu maioneza în sus peste brânză pentru a forma 10 sandvișuri.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
14
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau o grătar la foc mediu-mic până la fierbinte, aproximativ 4 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Așezați 2 până la 3 sandvișuri în tigaie și gătiți până când fundul se rumeneste și brânza începe să se topească, aproximativ 5 minute. Întoarceți sandvișurile și gătiți până când cele două părți se rumenesc și brânza se topește complet, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Se transferă pe o foaie de copt și se introduce în cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu sandvișurile rămase.5când toate sandvișurile sunt fierte, scoateți foaia de copt din cuptor și așezați-o pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
17
Lăsați să se răcească 1 până la 2 minute înainte de a tăia fiecare sandviș half.To serviți: 1SE pune supa în boluri și se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
Se servește cu sandvișurile cu brânză la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
19
Distribuie Această Rețetă
20
Print
21
E-mail
22
Salva (79)

Ingrediente

10creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1cap mediuconopida, miez și tăiată în flori de 3/4 inchconopida, miez și tăiată în flori de 3/4 inch4tulpini interioare de țelină, frunze și tulpini feliate subțiretulpini interioare de țelină, frunze și tulpini feliate subțire3cuburi de bouillon de pui, plus mai multe după cum este necesarcuburi de bouillon de pui, plus mai multe după cum este necesar1capeteescarole, miez și frunze tocate grosierescarole, miez și frunze tocate grosier2smallsbulbi de fenicul, funduri tăiate și feliate subțirebulbi de fenicul, funduri tăiate și feliate subțire51 litru de lapte integral, la temperatura camereicuișoare de usturoi, tăiate în treimi și zdrobitecuișoare de usturoi, tăiate în treimi și zdrobite2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole verde, tăiată și tăiată în bucăți de 1 inchfasole verde, tăiată și tăiată în bucăți de 1 inch1buchetvarză neagră (cunoscută și sub numele de Lacinato, toscan, cavolo nero sau kale dinozaur), tulpini dure îndepărtate și frunze tăiate în bucăți de mușcăturăvarză neagră (cunoscută și sub numele de Lacinato, toscan, cavolo nero sau kale dinozaur), tulpini dure îndepărtate și frunze tăiate în bucăți de mușcătură10creveți și cu veneSare KosherSare Kosher2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin10inch20-grosime) felii de pâine rustică (de la aproximativ 1 1/2 pâini)20-grosime) felii de pâine rustică (de la aproximativ 1 1/2 pâini)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză cheddar extra-ascuțită mărunțităbrânză cheddar extra-ascuțită mărunțită1buchetspanac, spălat, tulpini tăiate și tocate grosierspanac, spălat, tulpini tăiate și tocate grosier23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat (1/4 băț)unt nesărat (1/4 băț)10creveți și cu veneApăApă1lingura. otet de vin rosuceapa galbena, tocata maruntceapa galbena, tocata marunt4smallsdovlecei galbeni, semințe îndepărtate și zaruri mediidovlecei galbeni, semințe îndepărtate și zaruri medii21 litru de lapte integral, la temperatura camereizucchini, semințe îndepărtate și zaruri mediizucchini, semințe îndepărtate și zaruri medii
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista