Supa de rosii cu busuioc parmezan

Supa de rosii cu busuioc parmezan
Supa de roșii cu parmezan și busuioc este o rețetă fără gluten cu 2 porții. Pentru 80 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 193 de calorii . Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, rozmarin, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este bun. Rețete similare sunt Supa de roșii-busuioc parmezan , supa de roșii și busuioc și parmezan și supa cremă de roșii și busuioc .

Instrucțiuni

1
Se încălzește ulei vegetal într-o cratiță la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă supa de roșii și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă La Frigider (jumătate Dintr-un Pachet De 14 Uncii)Aluat De Plăcintă La Frigider (jumătate Dintr-un Pachet De 14 Uncii)
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Paste Penne)Paste Penne)
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
Echipamente pe care le vei folosi
Recipient Congelat Topping Bătut, Dezghețat și împărțitRecipient Congelat Topping Bătut, Dezghețat și împărțit
2
Adăugați parmezan, busuioc și rozmarin. Se condimentează cu sare și piper negru. Reduceți focul la mic și fierbeți încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
Sos Cremos De Salată Italiană Sau ParmezanSos Cremos De Salată Italiană Sau Parmezan
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
1 Kilogram De Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)1 Kilogram De Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista