Supa de rosii cu busuioc parmezan
Supa de roșii cu parmezan și busuioc este o rețetă fără gluten cu 2 porții. Pentru 80 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 193 de calorii . Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, rozmarin, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este bun. Rețete similare sunt Supa de roșii-busuioc parmezan , supa de roșii și busuioc și parmezan și supa cremă de roșii și busuioc .
Instrucțiuni
Se încălzește ulei vegetal într-o cratiță la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă supa de roșii și se aduce la fierbere.
Adăugați parmezan, busuioc și rozmarin. Se condimentează cu sare și piper negru. Reduceți focul la mic și fierbeți încă 5 până la 10 minute.