Supa de pepene amar Minh-ai
Supa de pepene amar Minh-ai este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 3 porții. Acest curs principal are 214 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, sos de pește, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pepene galben și Gin, Serios Asiatic: Pepene Amar, și Pepene amar prăjit.
Instrucțiuni
Combinați carnea de porc, 2 linguri de sos de soia, praful de usturoi și piperul într-un bol. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră. Feliați pepenele amar în runde groase de 1 până la 1 1/2 inch. Folosind vârful unui cuțit mic, îndepărtați interiorul spongios, însămânțat. Umpleți fiecare inel de pepene amar cu amestecul de porc, asigurându-vă că fiecare inel este complet umplut. Formați chiftele de dimensiuni similare cu orice carne de porc rămasă.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță. Aruncați inelele de pepene amar umplute și orice chiftele. Se fierbe la foc mediu până când pepenele amar este fraged și se taie ușor cu o lingură, 30 până la 45 de minute.
Scoateți din căldură. Condimentează cu 1 linguriță de sos de soia și sos de pește. Se amestecă ceapa verde.