Supa de pepene amar Minh-ai

Supa de pepene amar Minh-ai
Supa de pepene amar Minh-ai este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 3 porții. Acest curs principal are 214 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, sos de pește, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pepene galben și Gin, Serios Asiatic: Pepene Amar, și Pepene amar prăjit.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de porc, 2 linguri de sos de soia, praful de usturoi și piperul într-un bol. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră. Feliați pepenele amar în runde groase de 1 până la 1 1/2 inch. Folosind vârful unui cuțit mic, îndepărtați interiorul spongios, însămânțat. Umpleți fiecare inel de pepene amar cu amestecul de porc, asigurându-vă că fiecare inel este complet umplut. Formați chiftele de dimensiuni similare cu orice carne de porc rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Tărtăcuță AmarăTărtăcuță Amară
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aduceți apa la fiert într-o cratiță. Aruncați inelele de pepene amar umplute și orice chiftele. Se fierbe la foc mediu până când pepenele amar este fraged și se taie ușor cu o lingură, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tărtăcuță AmarăTărtăcuță Amară
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți din căldură. Condimentează cu 1 linguriță de sos de soia și sos de pește. Se amestecă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sos De PeșteSos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista