Supa de pepene amar a lui Minh-ai

Supa de pepene amar Minh-ai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 208 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, piper măcinat, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pepene galben și Gin, Serios Asiatice: Pepene Amar, și Pepene amar prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de porc, 2 linguri de sos de soia, praf de usturoi și piper într-un castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră. Feliați pepenele amar în runde groase de 1 până la 1 1/2 inch. Folosind vârful unui cuțit mic, îndepărtați interiorul spongios, însămânțat. Umpleți fiecare inel de pepene amar cu amestecul de porc, asigurându-vă că fiecare inel este complet umplut. Formați chiftele de dimensiuni similare cu orice carne de porc rămasă.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță. Aruncați inelele de pepene amar umplute și orice chiftele. Se fierbe la foc mediu până când pepenele amar este fraged și se taie ușor cu o lingură, 30 până la 45 de minute.
Se ia de pe foc. Condimentează cu 1 linguriță de sos de soia și sos de pește. Se amestecă ceapa verde.