Supa De Morcovi Cu Ghimbir

Supa De Morcovi Cu Ghimbir
Supa de morcovi de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 8 și costă 1,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 169 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de stoc de legume, cimbru, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Supă de morcov-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, Supă De Morcovi Și Ghimbir, și Supă De Morcov-Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un cuptor olandez greu, (preferați fonta acoperită cu porțelan), la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și ceapa dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se presară cu sare și se transpiră timp de 10 minute, până când începe să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați usturoiul și ghimbirul și sotati încă 2 minute, având grijă să nu ardeți amestecul. Se amestecă morcovii, cartofii și puiul sau bulionul de legume. Se aduce la foc mic, se acoperă și se gătește până când morcovii și cartoful sunt foarte fragede, aproximativ 15 până la 18 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Într-o tigaie mică, la foc mare, prăjiți ușor nucile de pin și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Într-un castron mic, combinați iaurtul, mierea, cimbrul și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Cu un blender de băț, curățați amestecul de morcovi și adăugați treptat nucile de pin și amestecul de iaurt. Reglați condimentele cu sare și piper, după gust și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Nota bucătarului: puteți pregăti supa cu 3 sau 4 zile înainte, refrigerată și adăugați amestecul de nuci și iaurt când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista