Supa De Morcovi Cu Ghimbir
Supa de morcovi de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 8 și costă 1,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 169 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de stoc de legume, cimbru, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Supă de morcov-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, Supă De Morcovi Și Ghimbir, și Supă De Morcov-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un cuptor olandez greu, (preferați fonta acoperită cu porțelan), la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și ceapa dulce.
Se presară cu sare și se transpiră timp de 10 minute, până când începe să se caramelizeze.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și sotati încă 2 minute, având grijă să nu ardeți amestecul. Se amestecă morcovii, cartofii și puiul sau bulionul de legume. Se aduce la foc mic, se acoperă și se gătește până când morcovii și cartoful sunt foarte fragede, aproximativ 15 până la 18 minute. Păstrați cald.
Într-o tigaie mică, la foc mare, prăjiți ușor nucile de pin și lăsați-le deoparte să se răcească.
Într-un castron mic, combinați iaurtul, mierea, cimbrul și piperul negru.
Cu un blender de băț, curățați amestecul de morcovi și adăugați treptat nucile de pin și amestecul de iaurt. Reglați condimentele cu sare și piper, după gust și serviți imediat.
Nota bucătarului: puteți pregăti supa cu 3 sau 4 zile înainte, refrigerată și adăugați amestecul de nuci și iaurt când este gata de servit.