Supa de linte de roșii condimentată indiană a lui Jorge
Supa de linte de roșii condimentată indiană a lui Jorge ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 182 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți garam masala, ceapă, bulion de legume și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Supă De Linte Roșie Condimentată Indiană, Spanac și roșii Dal (supă de linte indiană), și Supă de roșii cu condimente indiene pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.