Supa de legume din orz de vită a bunicii Coffee

Supa de legume din orz de vită a bunicii Coffee
Supa de legume din orz de carne de vită a bunicii Coffee ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 113 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână țelină, sare condimentată, orz perlat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Orz De Vită De Legume, Supă de vită, orz și legume, și Supă de legume de vită și orz.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită, apa și frunza de dafin într-o oală mare de supă la foc mediu și gătiți până când carnea de vită este foarte fragedă, aproximativ 1 oră. Se amestecă roșiile, morcovii, țelina, rutabaga, ceapa și orzul perlat și se fierbe până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz De PerleOrz De Perle
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați porumbul alb congelat, fasolea verde și fasolea lima, condimentați după gust și fierbeți încă 15 până la 20 de minute, până când legumele congelate sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Porumb AlbPorumb Alb
3
Adăugați mai multă apă dacă supa este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista