Supa De Fasole Senatului

Supa De Fasole Senatului
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole din Senat. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de morcov, fasole super nordică, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Supa De Fasole Senatului, Supa de fasole a Senatului SUA, și Supa De Fasole Senatului.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-un castron mare, adăugați apă pentru a acoperi și înmuiați peste noapte. Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați coada de șuncă și 4 căni de apă și fierbeți timp de aproximativ 45 de minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din os și tăiați carnea. Puneți osul și carnea deoparte pentru mai târziu. (Notă: rezervați stocul, dacă doriți, pentru a înlocui baza de șuncă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți fasolea. Într-o oală de 8 litri la foc mare, combinați fasolea, 12 căni de apă proaspătă și baza de șuncă. (Notă: în acest moment, dacă doriți, măsurați stocul rezervat de la Pasul 1, adăugați apă la un total de 12 căni de lichid și utilizați acest amestec pentru a elimina baza de șuncă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, usturoiul praf, șunca, osul de șuncă și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
OS De șuncăOS De șuncă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu, acoperiți și fierbeți timp de 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Adăugați apă suplimentară după cum este necesar. (Notă: supa trebuie să fie suficient de groasă pentru a acoperi puternic o lingură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista