Supa De Ceapa Gratin 4

Supa de ceapa Gratin ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, zahărul, untul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciorba de usturoi Gratin nr. 6 (crema de ciorba de usturoi), Gratin / Gratin De Conopidă, și Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 4 Linguri. unt nesărat și 1 lingură. ulei de măsline într-o oală mare.
Adăugați 3 lb. ceapă galbenă feliată subțire și 4 crenguțe de cimbru; gatiti, acoperiti, la foc mediu-mic timp de 20 de minute, amestecand des.
Descoperiți, adăugați 1 linguriță. zahăr și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa se rumeneste intens si se caramelizeaza, 30 pana la 40 de minute.
Adăugați 1 Lingură. făină universală; gatiti inca 2 minute, amestecand.
Adăugați 1 cană de vin alb și 8 căni de bulion de vită cu conținut scăzut de sodiu; se amestecă bucățile rumenite pe fundul oalei. Se reduce focul și se fierbe timp de 30 de minute; se amestecă ocazional. Se condimentează cu piper.
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Tăiați 1 baghetă în 8 felii groase.
Întindeți ambele părți cu 3 linguri. unt nesărat; așezați pe o foaie de copt. Prăjiți până devin aurii pe ambele părți, 5 până la 8 minute, întorcându-se o dată.
Umpleți 8 boluri cu supă.
Așezați o felie de pâine prăjită deasupra fiecărui bol. Împărțiți 1 lb. gruyre mărunțit deasupra. Puneți boluri pe foi de copt; coaceți până când brânza este spumoasă, 5 până la 10 minute.