Supa de castravete-marar cu Scallions
Supa de castravete-mărar cu Scallions ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 126 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zară, iaurt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de castraveți-mărar, Supă De Castraveți-Mărar, și Supă Rece De Castraveți Și Mărar.
Instrucțiuni
Tăiați subțire jumătate din castraveți în cruce. Tăiați subțire jumătate din scallions în cruce. Pune deoparte.
Tăiați gros castraveții și scallionii rămași și transferați într-un castron mare.
Adăugați mărarul, usturoiul, sucul de lămâie, zeama și iaurtul și dați o amestecare bună, dar blândă. Se condimentează cu sare și piper și piure într-un blender până se lichefiază. (Notă: Puteți utiliza un robot de bucătărie, dar un blender va da un rezultat mai fin și mai plăcut.)
Transferați supa într-un castron mare și adăugați castraveții feliați rezervați și scallions. Reglați condimentele cu sare, piper și Tabasco după gust. Se răcește cel puțin 2 ore la frigider.
Din inspirat de ingrediente de Bill Telepan și Andrew Friedman, Copyright (C) 2004 de Bill Telepan. Retipărit cu permisiunea Simon & Schuster, Inc.