Supa de brânză rece a mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 534 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de apă, cremă de supă de țelină, răspândire de brânză proces pasteurizată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă Rece De Pepene Verde, Supă De Pui De Zi Rece, și Supă Rece De Castraveți Dilly.
Instrucțiuni
1
Combinați cartofii, ceapa și apa într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați legume congelate; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 12-15 minute. Se amestecă supele; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
3
Adăugați brânză și fierbeți încă câteva minute, până când brânza este topită.