Sunshine-glazurate sunca este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 46 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, șuncă, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă marmeladă, piersici, muștar și sherry; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Scoateți ambalajul din șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
4
Așezați șunca într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Adăugați apă în tigaie; acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți 1-1 / 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Îndepărtați folia; lingură 1/2 cană din amestecul de marmeladă pe întreaga suprafață de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți încă 30 de minute sau până când se încălzește. Între timp, încălziți amestecul de marmeladă rămas.