Sunshine Broccoli-Salată De Slănină

Sunshine Broccoli-Salată De Slănină
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Sunshine Broccoli - Salata de Bacon ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 77 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oscar mayer Selectează slănină de curcan necurățată, oțet distilat heinz, maioneză cu grăsime redusă mayo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată De Soare Cu Broccoli, Bacon Sunshine Skillet, și Salată De Bacon De Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati baconul intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu pana cand este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă mayo, marmeladă și oțet până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
OțetOțet
MaionezăMaioneză
3
Combinați slănina cu toate ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de mayo; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
5
La frigider 1 oră.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista