Sunny Anderson ' s Steak Fajitas cu Chimichurri și ardei beți
Rețeta Sunny Anderson ' s Steak Fajitas cu Chimichurri și ardei beți ar putea satisface pofta sud-americană în aproximativ 1 oră și 55 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 731 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.81 pe portie. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru valentin zi. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți friptură rotundă de top, tortilla de făină, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură de flanc Fajitas cu Chimichurri și ardei beți, Fajitas de friptură cu ceapă la grătar, ardei și roșii Cherry prăjite cu sos Chimichurri, și Chimichurri Steak Fajitas.
Instrucțiuni
Combinați pătrunjelul și cilantro (frunze și tulpini), usturoiul, jumătate din ceapa feliată, 1 lingură sare, 1 linguriță piper, oțet, 2 linguri suc de lămâie și 1/2 cană ulei de măsline într-un robot de bucătărie; amestecați într-un sos chimichurri gros și neted. Străpungeți ambele părți ale fripturii cu o furculiță de mai multe ori; puneți într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați jumătate din sos. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi friptura; la frigider cel puțin 1 oră. Acoperiți și rezervați sosul rămas.
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Scoateți friptura din pungă (aruncați punga cu sos); condimentează cu sare și piper și grătește până la mediu-rar, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Lăsați să se odihnească, acoperit slab cu folie, timp de 10 minute.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardeii și jumătatea rămasă de ceapă feliată; condimentează cu sare și piper.
Se sotează până când legumele se înmoaie și se caramelizează în jurul marginilor, aproximativ 8 minute.
Adăugați berea, acoperiți și gătiți până când ardeii sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Încălziți tortilele pe grătar. Tăiați subțire friptura pe părtinire; împărțiți între tortilla împreună cu ardeii și ceapa. Subțiați sosul chimichurri rezervat cu restul de 1 lingură de suc de lămâie; stropiți peste fajitas.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.