Sunny Anderson ' s Steak Fajitas cu Chimichurri și ardei beți

Sunny Anderson ' s Steak Fajitas cu Chimichurri și ardei beți
Rețeta Sunny Anderson ' s Steak Fajitas cu Chimichurri și ardei beți ar putea satisface pofta sud-americană în aproximativ 1 oră și 55 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 731 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.81 pe portie. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru valentin zi. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți friptură rotundă de top, tortilla de făină, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură de flanc Fajitas cu Chimichurri și ardei beți, Fajitas de friptură cu ceapă la grătar, ardei și roșii Cherry prăjite cu sos Chimichurri, și Chimichurri Steak Fajitas.

Instrucțiuni

1
Combinați pătrunjelul și cilantro (frunze și tulpini), usturoiul, jumătate din ceapa feliată, 1 lingură sare, 1 linguriță piper, oțet, 2 linguri suc de lămâie și 1/2 cană ulei de măsline într-un robot de bucătărie; amestecați într-un sos chimichurri gros și neted. Străpungeți ambele părți ale fripturii cu o furculiță de mai multe ori; puneți într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați jumătate din sos. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi friptura; la frigider cel puțin 1 oră. Acoperiți și rezervați sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți friptura din pungă (aruncați punga cu sos); condimentează cu sare și piper și grătește până la mediu-rar, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Lăsați să se odihnească, acoperit slab cu folie, timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ardeii și jumătatea rămasă de ceapă feliată; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Se sotează până când legumele se înmoaie și se caramelizează în jurul marginilor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
8
Adăugați berea, acoperiți și gătiți până când ardeii sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
9
Încălziți tortilele pe grătar. Tăiați subțire friptura pe părtinire; împărțiți între tortilla împreună cu ardeii și ceapa. Subțiați sosul chimichurri rezervat cu restul de 1 lingură de suc de lămâie; stropiți peste fajitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
11
Fotografie de Kana Okada

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista