Sundaes de pere prăjite cu sos Balsamic-Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 701 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic îmbătrânit, sare kosher, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gelato de smochine prăjite cu sos balsamic de Caramel, Sundaes De Mure Zdrobite Cu Sos De Caramel, și Înghețată de cafea irlandeză cu sos de whisky Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-o cratiță medie, combinați zahărul și apa. Se fierbe la foc moderat, fără a se amesteca, spălând orice cristale care se formează pe partea laterală a cratiței, până se formează un caramel chihlimbar adânc, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna; sosul se va bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Se toarnă caramelul într-o ceașcă rezistentă la căldură și se lasă să se răcească ușor. Se amestecă oțetul balsamic; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Încălziți o foaie de copt cu margini în cuptor. Într-un castron, aruncați perele cu untul topit și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jumătăți De Pere în Sirop
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Întindeți perele pe foaia de copt fierbinte și prăjiți, amestecând o dată, până devin aurii în jurul marginilor și fragede, 15 minute; transferați pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Întindeți alunele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de 7 minute; se transferă pe o tăietură și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Ardei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Puneți perele în boluri și acoperiți cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Se toarnă deasupra sosul balsamic-caramel, se presară cu alunele și se servește.