Sundaes de pere prăjite cu sos Balsamic-Caramel

Sundaes de pere prăjite cu sos Balsamic-Caramel
Sundaes de pere prăjite cu sos Balsamic-Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 701 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic îmbătrânit, sare kosher, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gelato de smochine prăjite cu sos balsamic de Caramel, Sundaes De Mure Zdrobite Cu Sos De Caramel, și Înghețată de cafea irlandeză cu sos de whisky Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță medie, combinați zahărul și apa. Se fierbe la foc moderat, fără a se amesteca, spălând orice cristale care se formează pe partea laterală a cratiței, până se formează un caramel chihlimbar adânc, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna; sosul se va bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Se toarnă caramelul într-o ceașcă rezistentă la căldură și se lasă să se răcească ușor. Se amestecă oțetul balsamic; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Încălziți o foaie de copt cu margini în cuptor. Într-un castron, aruncați perele cu untul topit și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți perele pe foaia de copt fierbinte și prăjiți, amestecând o dată, până devin aurii în jurul marginilor și fragede, 15 minute; transferați pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Întindeți alunele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de 7 minute; se transferă pe o tăietură și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Puneți perele în boluri și acoperiți cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă deasupra sosul balsamic-caramel, se presară cu alunele și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista