Sundae cu vafe de banane cu sos de rom
Banana Waffle Sundae cu sos de rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 1917 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați romul condimentat, bananele, înghețata cu stafide de rom și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Sos De Banane Sundae, și Acai Waffle Sundae.
Instrucțiuni
Așezați vafe pe 4 farfurii de servire. Feliați bananele pe jumătate pe lungime, apoi transversal, astfel încât să aveți 4 bucăți din fiecare banană.
Încălziți untul și zahărul într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând, până când zahărul începe să se dizolve.
Așezați bananele în tigaie, tăiați-le cu fața în jos și gătiți până devin ușor aurii, aproximativ 1 minut. Întoarceți bananele și gătiți cu 1 minut mai mult. Vafe de Top cu linguri de înghețată.
Transferați bananele cu o spatulă cu fante pe farfurii și aranjați în jurul înghețatei.
Adăugați rom în tigaie și fierbeți 1 minut.
Adăugați smântână și gătiți până când zahărul se dizolvă complet și sosul este gros, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Se toarnă sos de rom peste înghețată și se servește imediat.