Sunca spirală de vacanță ușoară a lui Sunny

Sunca spirală de vacanță ușoară a lui Sunny
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sunca spirală de vacanță ușoară a lui Sunny. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 740 calorii, 59G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 10. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 147 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți condimente de plăcintă cu dovleac, cimbru, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Sunca spirală de vacanță ușoară a lui Sunny, Holiday Spiral Ham, și Piure de păstârnac de vacanță Sunny pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un bol, amestecați împreună zahărul brun, mierea, coaja de portocală, 1/4 cană suc de portocale, condiment de plăcintă cu dovleac și nucșoară. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Întindeți suficientă folie de aluminiu pentru a înconjura șunca și așezați șunca în centrul foliei. Cojiți înapoi straturile de șuncă și așezați o crenguță de cimbru între fiecare alt strat al spiralelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Se toarnă jumătate din glazură peste șuncă, permițându-i să se scufunde în felii. Înfășurați bine șunca în folie și așezați-o pe un suport într-o tigaie de prăjire. Umpleți tigaia cu un centimetru de apă și prăjiți la cuptor până când temperatura internă atinge 140 de grade F, aproximativ 20 de minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se toarnă jumătatea rămasă a glazurii într-o cratiță micăoală la foc mediu și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Bateți până când apar bule mici, apoi opriți focul. Glazura se va îngroșa pe măsură ce se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți șunca din cuptor. Folosind prudență și clești pentru a ajuta, îndepărtați folia de aluminiu din partea de sus, lăsând folia de aluminiu pe părțile laterale și sub șuncă pentru a prinde glazura și sucurile. Îndepărtați glazura rămasă peste tot în partea de sus a șuncii și puneți-o înapoi în cuptor neacoperită timp de încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți și lăsați să se odihnească înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista