Sunca spirală de vacanță ușoară a lui Sunny

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sunca spirală de vacanță ușoară a lui Sunny. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 740 calorii, 59G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 10. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 147 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți condimente de plăcintă cu dovleac, cimbru, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Sunca spirală de vacanță ușoară a lui Sunny, Holiday Spiral Ham, și Piure de păstârnac de vacanță Sunny pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-un bol, amestecați împreună zahărul brun, mierea, coaja de portocală, 1/4 cană suc de portocale, condiment de plăcintă cu dovleac și nucșoară. Se condimentează cu sare.
Întindeți suficientă folie de aluminiu pentru a înconjura șunca și așezați șunca în centrul foliei. Cojiți înapoi straturile de șuncă și așezați o crenguță de cimbru între fiecare alt strat al spiralelor.
Se toarnă jumătate din glazură peste șuncă, permițându-i să se scufunde în felii. Înfășurați bine șunca în folie și așezați-o pe un suport într-o tigaie de prăjire. Umpleți tigaia cu un centimetru de apă și prăjiți la cuptor până când temperatura internă atinge 140 de grade F, aproximativ 20 de minute pe kilogram.
Se toarnă jumătatea rămasă a glazurii într-o cratiță micăoală la foc mediu și se aduce la foc mic.
Bateți până când apar bule mici, apoi opriți focul. Glazura se va îngroșa pe măsură ce se odihnește.
Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F.
Scoateți șunca din cuptor. Folosind prudență și clești pentru a ajuta, îndepărtați folia de aluminiu din partea de sus, lăsând folia de aluminiu pe părțile laterale și sub șuncă pentru a prinde glazura și sucurile. Îndepărtați glazura rămasă peste tot în partea de sus a șuncii și puneți-o înapoi în cuptor neacoperită timp de încă 15 minute.
Scoateți și lăsați să se odihnească înainte de feliere.