Sugar' n ' Spice Salmon
Sugar' n ' Spice somonul este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 400 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,9 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Brown sugar & Spice Sugar Cookie frogs, Zahăr și condimente Dip, și Zahăr Și Condiment Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți somonul într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Combinați zahărul brun, muștarul, sarea, cayenne și ghimbirul; presărați peste somon. Se acoperă cu unt.
Se coace, neacoperit, la 375% timp de 20-23 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița. Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele salsa.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.