Suflul Mariei Estrella Rabat 4

Suflul Mariei Estrella Rabat 4
Sufletul lui Marian Estrella Rabat este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 104 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână grand marnier, cremă de tartru, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui Tia Maria, Anghinare Maria, și Bloody Maria Gazpacho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci. Într-un castron curat, bateți albușurile cu crema de tartru până când albușurile încep să se rigidizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați 1/4 cană plus 2 linguri de zahăr de cofetari și continuați să bateți până când albii țin vârfuri rigide și devin lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
4
Într-un castron separat, bateți gălbenușurile cu restul de 1/4 cană de zahăr de cofetărie până când sunt ușoare și spumoase, aproximativ 3 minute. Se amestecă Grand Marnier și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Grand MarnierGrand Marnier
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Întindeți ușor albușurile în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se toarnă amestecul de gălbenușuri peste albi, lăsând o margine de 1 inch în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
7
Coaceți la cuptor timp de 7 până la 10 minute, sau până când albușurile și gălbenușurile sunt doar setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista