Suflul Mariei Estrella Rabat 4

Suflul Mariei Estrella Rabat 4
Sufletul lui Marian Estrella Rabat este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 104 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână grand marnier, cremă de tartru, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui Tia Maria, Anghinare Maria, și Bloody Maria Gazpacho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci. Într-un castron curat, bateți albușurile cu crema de tartru până când albușurile încep să se rigidizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1/4 cană plus 2 linguri de zahăr de cofetari și continuați să bateți până când albii țin vârfuri rigide și devin lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
4
Într-un castron separat, bateți gălbenușurile cu restul de 1/4 cană de zahăr de cofetărie până când sunt ușoare și spumoase, aproximativ 3 minute. Se amestecă Grand Marnier și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Grand MarnierGrand Marnier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți ușor albușurile în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Se toarnă amestecul de gălbenușuri peste albi, lăsând o margine de 1 inch în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
7
Coaceți la cuptor timp de 7 până la 10 minute, sau până când albușurile și gălbenușurile sunt doar setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista