Sufleuri De Ciocolată

Sufleuri De Ciocolată
Sufle de ciocolată necesită aproximativ 42 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 502 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime. Funcționează bine ca desert. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Un amestec de zahăr granulat, înghețată de fasole de vanilie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Sufleuri De Ciocolată, Sufleuri De Ciocolată, și Sufleuri De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți 6 ramekine sau 1 vas mare de sufle și acoperiți cu zahăr granulat, atingând partea ramekinelor în timp ce cu susul în jos pentru a îndepărta excesul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Încălziți ciocolata și untul într-un castron de sticlă peste apă fierbinte într-un cazan dublu, până se amestecă, amestecând ocazional. Când este amestecat, scoateți vasul din cazanul dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BolBol
4
Folosind un mixer manual, bateți albușurile cu un vârf de sare într-un bol de amestecare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Adăugați 1/3 cană de zahăr granulat treptat, bătând constant până se formează vârfuri tari. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile până când sunt ușor mai palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați gălbenușurile de ou bătute în amestecul de ciocolată topită, apoi pliați în albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
7
Lingurați sau introduceți amestecul de ciocolată în ramekinele pregătite și aranjați-le pe o foaie de copt. Puneți-le cu grijă în mijlocul cuptorului și coaceți până când sufleurile sunt înviate și fierte, aproximativ 18 până la 25 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Scoateți sufleurile din cuptor și serviți imediat cu înghețată de fasole de vanilie topită, într-un ulcior, pentru a fi turnată peste sufle. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Alte sugestii de servire: frișcă ușor îndulcită sau un praf de zahăr pudră sau pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Ușor îndulcităFrișcă Ușor îndulcită
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
10
Nota bucătarului: pentru a ajuta sufleurile să crească uniform, treceți vârful degetului mare în jurul marginii interioare a ramekinelor înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista