Sufleu De Roșii-Sparanghel
Sufleul de roșii-sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Asparagus Souffl 8, Sufleu De Sparanghel, și Souffl cu brânză și sparanghel cu conținut scăzut de grăsimi 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-o cratiță mare, cu suficientă apă pentru a acoperi; gatiti pana cand este crocant.
Se scurge bine; pus deoparte. Într-un 2-qt. cratiță, topiți untul la foc mic. Se amestecă în făină pentru a forma o pastă netedă.
Adăugați suc V8 dintr-o dată. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este ingrosat si bule.
Adăugați brânză, sare și cayenne, amestecând până când brânza este topită.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mediu; amestecați treptat jumătate din amestecul de brânză fierbinte. Întoarceți totul în cratiță. Se amestecă firimiturile de pâine. Bateți albușurile rezervate până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestec de brânză. Îndoiți în sparanghel.
Se toarnă într-un 1-1/2-qt fără grăsime. caserola.
Se coace, neacoperit, la 325 de minute, timp de 40-45 de minute sau până când cuțitul introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat.