Sufleu de nap Gisele

Sufleu de nap Gisele
Sufleul de nap al lui Gisele necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, firimiturile de pâine, napii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sufleu De Nap, Gratin De Nap, și Gratin De Nap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați într-o farfurie de caserolă de 8x8 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți napii într-o oală mare și acoperiți cu bulion de pui; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați napii într-un castron și amestecați cu un masher de cartofi sau furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu-mic; gătiți și amestecați firimiturile de pâine în untul topit până când untul este absorbit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți din căldură.
6
Se amestecă 2 linguri de unt, gălbenușuri de ou, zahăr brun, praf de copt, sare, piper negru și buzdugan în piure de napi. Bateți albușurile de ou într-un bol metalic sau de sticlă folosind un mixer electric până când este pufos; pliați în amestec de napi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
NapNap
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
BuzduganBuzdugan
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se toarnă amestecul de napi în vasul de caserolă pregătit; se presară cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sufleul este umflat și așezat la mijloc, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista