Sufleu De Ceapă Vidalia

Sufleu De Ceapă Vidalia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sufleul de ceapă Vidalian. O porție conține 400 de calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, unt, ceapă vidaliană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele evaporat, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Avocado ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Vidalian Ceapa Dip, Vidalian Ceapa Dip, și Vidalian Ceapa Dip pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Terra Blanca "ONYX" Mountain Bordeaux Blend. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 103 de dolari.
Terra Blanca
Terra Blanca" ONYX " amestec Bordeaux de munte
Zmeura și cireșul cu note de violete se ridică din pahar și se amestecă cu condimente moi și stejar prăjit pe nas. Arome netede, luxuriante de mure, cireș negru și cassis se înfășoară în jurul unui miez de taninuri complete, dar moi, structurate. Notele de cedru cu atingeri ușoare de condimente se pliază în arome persistente de cireșe și fructe de pădure înconjurate de o mare de ciocolată bogată pe gust.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista