Sud-Vest Paste Coace
Southwest Paste Bake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 232 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 1,64 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 148 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de brânză cheddar, măsline, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Sud-Vest Paste Coace, Sud-Vest Paste Cremoase Coace, și Southwest Pui Coace.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-un castron mic, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bate în lapte. Se amestecă spanacul și oregano; pune deoparte.
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Scurgere. Se amestecă sosul picante, sosul de roșii, pasta de roșii, pudra de chili și chimenul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute.
Scurgeți pastele; se amestecă în amestecul de carne.
Într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit, strat jumătate din amestecul de carne și tot amestecul de spanac. Se acoperă cu amestecul de carne rămas.
Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute. Descoperi; se presara cu branza.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Se presară cu măsline și ceapă.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.