Sud-vest Gyros

Sud-vest Gyros
Southwest Gyros este un fel principal care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine , 42 g de grăsimi și un total de 702 de calorii . Pentru 2,17 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Mergeți la magazin și luați pudră de usturoi, fasole pinto, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 62% . Acest scor este destul de bun. Gyrosurile de pui la grătar cu Tzatziki , Gyros și Frittata „Brinner” Sandvișuri - Stil Sud-Vest sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de vita si ardeiul intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă fasolea, roșiile, apa, pudra de chili, chimenul și pudra de usturoi. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 2-3 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați maioneza și amestecul de sos pentru salată într-un castron mic. Se pune amestecul de vita peste paine pita; acoperiți cu amestecul de rucola, brânză și maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate18
Revista