Suculent Fundul Fripturi

Suculent Fundul Fripturi
Suculent fundul fripturi este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $ 7.64 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1933 calorii, 220g de proteine, și 80g de grăsime. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă de la Toțiretetele au 211 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Dacă aveți fripturi de umăr de porc, ketchup, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este spectaculos. Încercați Sos picant și suculent pentru fripturi și cotlete de miel, Carne De Porc Cap La Cap Freca Uscat, și Iepurasul Fundul Prajiturele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Condimentați fripturile de porc pe ambele părți cu sare, piper și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Fripturi De PorcFripturi De Porc
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se pune în tigaie și se gătește până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți ceapa feliată deasupra fripturilor din tigaie. Amestecați ketchup-ul și apa într-un bol mediu; se toarnă peste fripturi. Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se gătește aproximativ 2 ore. Cu cât gătiți mai mult, cu atât gustul cărnii este mai bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
CeapăCeapă
FripturăFriptură
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista