Sucotaș
Succotash este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 170 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de busuioc, ceapă, fasole lima și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Sucotaș, Sucotaș, și Sucotaș.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc moderat pana cand este crocanta.
Scurgeți pe prosoape de hârtie, lăsând grăsime în tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă porumb, jalapeincormalo, fasole lima, okra și roșii și se gătește, amestecând, până când legumele sunt fragede, aproximativ 7 minute. Se amestecă oțet, busuioc și sare și piper după gust.
Serviți succotash cu slănină sfărâmată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană