Succotash De Vară Cu Slănină Și Crutoane

Rețeta Succotash de vară cu slănină și crutoane este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 342 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână frunze de rucola, sâmburi din urechi porumb, roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Tournedos de scoici învelite cu slănină cu Succotash de vară, Supă de Succotash cu crutoane de piper negru, și Summer Succotash.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS