Suc De Spanac-Parmezan 6s
Spanacul-parmezan souffl ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 235 calorii. Mergeți la magazin și ridicați spanac, parmezan, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Suc de spanac și parmezan 6s, Suc de spanac-parmezan 6s, și Souffl De Spanac 8s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt de unt opt vase de 1 cană souffl sau cupe de cremă; așezați pe o foaie mare de copt cu margini. Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați făină; bateți 1 minut.
Adăugați zară; bateți 1 minut. Se amestecă spanacul și următoarele 4 ingrediente. Pune deoparte.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se formează vârfuri ferme. Îndoiți albușurile de ou în amestec de spanac în 3 adaosuri. Împărțiți în mod egal între preparatele preparate.
Coaceți souffl-ul până când se umflă și se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute.