Suc De Ghindă La Cuptor Cu Zahăr

Squash-ul de ghindă la cuptor cu zahăr ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de dovlecei de ghindă, zahăr brun, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Suc de ghindă la cuptor cu zahăr brun și unt, Felii de dovlecei de ghindă la cuptor cu zahăr brun și nuci pecan, și Suc De Fructe Ghindă Prăjită Cu Zahăr Brun Și Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°. condimentează dovlecelul cu sare și piper, aranjează partea tăiată în sus într-o tigaie de 9 pe 13 inci, acoperă bine cu folie de aluminiu și coace până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță, 45 de minute.
Presărați dovlecelul cu zahăr brun și coaceți, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când marginile se rumenesc.
Aranjați dovleceii pe un platou de servire; lingurați orice zahăr topit din tigaie pe dovlecel. (Dacă zahărul s-a întărit, adăugați 1 lingură. apă pentru a slăbi.)