Suc De Ghindă La Cuptor
Squashul de ghindă la cuptor este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Suc De Ghindă De Două Ori Coapte, Suc De Ghindă La Cuptor, și Dovlecei De Ghindă Coapte De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191° și aliniați o foaie mare de copt cu folie. Folie de ceață ușoară cu spray de gătit. Tăiați vârfurile de dovlecei și tăiați fiecare în sferturi. Folosind o lingură, scoateți și aruncați semințele și fibrele.
Puneți 1/2 linguriță. ungeți în fiecare sfert de dovlecei și stropiți fiecare cu 1/4 linguriță. sirop de arțar.
Se presară cu sare și piper.
Așezați sferturile de dovlecei pe foaia de copt, distanțate suficient de departe, astfel încât să nu se atingă.
Coaceți până când dovlecelul este fraged, 35 până la 45 de minute.