Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Squash și fasole. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 72 calorii. Un amestec de sare, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Suc de fructe si fasole Saut de vara 4, Suc De Fructe De Vară Și Fasole Albă Saut 8, și Suc De Fructe Sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati ceapa, usturoiul și condimentele în ulei până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați fasolea, dovleceii și apa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați roșiile și pătrunjelul; acoperiți și fierbeți 5 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe