Sturion fiert în apă unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1228 calorii, 29G de proteine, și 124g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,8 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare kosher, năsturel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați Homar fiert cu unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, Sturion marinat cu salată de năut marocan, și Sturion Indian condimentat cu sos de iaurt de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună șalotele, fasolea de vanilie, frunza de dafin, sarea și stocul și aduceți la foc mic. Se amestecă încet în unt și se încălzește la 145 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Așezați sturionul în unt și asigurați-vă că untul rămâne la 145 de grade F. Braconați timp de 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Scoateți din lichid și garnisiți cu năsturel, ceapă și capere.