Strudel De Mere Phyllo
Strudelul Apple Phyllo necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 180 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de scorțișoară, crenguțe de mentă, mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Strudel De Mere Phyllo, Strudel de mere-phyllo, și Strudel de pere în Phyllo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Combinați merele, merisoarele uscate, zahărul brun și scorțișoara într-o cratiță și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau până se înmoaie.
Lăsați să stea 10 minute să se răcească.
Strat 2 foi de filo pe o suprafață de lucru și pulverizați cu spray de gătit antiaderent; se presară cu firimituri de prăjituri. Repetați straturile de 2 ori cu foile rămase.
Întindeți amestecul de mere peste filo.
Rulați filoul din partea de 12 inci pentru a închide umplutura.
Așezați ruloul pe o foaie de copt pulverizată cu spray de gătit antiaderent.
Coaceți timp de 25 de minute. Se răcește timp de 10 minute înainte de feliere pentru a servi. Aranjați pe farfurii de servire.
Se servește cu iaurt de vanilie sau iaurt de vanilie congelat și se acoperă cu menta și zmeura. Puteți servi și cu cremă de scorțișoară.
* Amaretti sunt prăjituri italiene cu migdale despre care bucătarul Pernetti spune că sunt extrem de sărace în grăsimi. Indiferent dacă utilizați biscuiți amaretti sau graham, firimiturile de prăjituri adaugă aromă și păstrează, de asemenea, buzunare de aer între straturile de aluat phyllo, păstrându-l ușor și crocant.•Pentru o prezentare frumoasă, tăiați strudelul pe o părtinire, stropiți farfuriile cu puțină cremă de scorțișoară, presărați feliile cu zahăr pudră și scorțișoară și garnisiți cu crenguțe de mentă.
Retipărit cu permisiunea Cal-a-Vie Living: gastronomic Spa Cuisine, 8 martie 2007