Strudel De Ceapă De Vită
Strudelul de ceapă de vită necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză parmezană, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ceapă Franceză-Strudel De Vită, Ceapă caramelizată, smochine și ștrudel cu brânză albastră, și Strudel de mere (strudel apfel).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, se sotează ceapa în unt până se rumenesc și se caramelizează; îndepărtați cu o lingură pliată și păstrați la cald. În aceeași tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă făina, zahărul brun, chimenul, sarea și piperul până se amestecă. Adăugați treptat bulionul; gatiti timp de 8 minute sau pana cand lichidul este absorbit. Se amestecă ceapa rezervată.
Desfaceți aluatul și separați-l în patru dreptunghiuri. Separați fiecare dreptunghi la perforare în două triunghiuri (vezi Fig. 1). Prindeți două 6-in. laturile împreună pentru a forma un triunghi (vezi Fig. 2). Repetați cu aluatul rămas.
Așezați punctul unui triunghi aproape de capătul unei foi de copt unsă.
Plasați punctul celui de-al doilea triabil în centrul primului triunghi. Repetați cu triunghiul rămas (vezi Fig. 3).
Lingura amestec de carne de vită într-un 1-1/2-in.- bandă largă în jos în centru; se presara cu branza mozzarella. Începând de la un capăt, pliați puncte alternante peste umplere. Prindeți capetele pentru a sigila.
Coaceți la 375 de minute timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5-10 minute înainte de feliere.