Strudel De Ceapă De Vită

Strudel De Ceapă De Vită
Strudelul de ceapă de vită necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză parmezană, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ceapă Franceză-Strudel De Vită, Ceapă caramelizată, smochine și ștrudel cu brânză albastră, și Strudel de mere (strudel apfel).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, se sotează ceapa în unt până se rumenesc și se caramelizează; îndepărtați cu o lingură pliată și păstrați la cald. În aceeași tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă făina, zahărul brun, chimenul, sarea și piperul până se amestecă. Adăugați treptat bulionul; gatiti timp de 8 minute sau pana cand lichidul este absorbit. Se amestecă ceapa rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Desfaceți aluatul și separați-l în patru dreptunghiuri. Separați fiecare dreptunghi la perforare în două triunghiuri (vezi Fig. 1). Prindeți două 6-in. laturile împreună pentru a forma un triunghi (vezi Fig. 2). Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3
Așezați punctul unui triunghi aproape de capătul unei foi de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Plasați punctul celui de-al doilea triabil în centrul primului triunghi. Repetați cu triunghiul rămas (vezi Fig. 3).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
5
Lingura amestec de carne de vită într-un 1-1/2-in.- bandă largă în jos în centru; se presara cu branza mozzarella. Începând de la un capăt, pliați puncte alternante peste umplere. Prindeți capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Coaceți la 375 de minute timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5-10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista