Dacă $ 5.44 pe portie se încadrează în bugetul dvs., strudel de cartofi cu sos de mărar ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 633 calorii, 12g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Dacă aveți sare și piper kosher, ciuperci shiitake, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Latkes De Cartofi-Sos De Mărar, Clătite fără piure de cartofi fără Gluten cu un sos cremos de mărar de lămâie, și Strudel De Rozmarin De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: perie de patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
2
Preîncălziți cuptorul la 400 dgrees F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-o oală mare de apă sărată se fierbe cartofii pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți cartofii și puneți-i deoparte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-o tigaie mare se topește 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu și se sotează ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ciupercile cu buton și sotati până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
7
Adăugați acest amestec în castron cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Topiți untul și uleiul rămas în aceeași tigaie și sotati ciupercile shiitake până devin aurii, adăugați la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă vermutul alb în tigaia fierbinte și se fierbe timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați vermutul, oregano, cimbru și pătrunjel în amestecul de cartofi și ciuperci. Condimentează, după gust, cu sare și piper kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
Vermut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Zdrobiți chevre moale în amestecul de cartofi și ciuperci și combinați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Brânză De Capră
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
12
Așezați 1 foaie de phyllo pe o suprafață curată și uscată și periați cu unt clarificat. Continuați stratificarea cu încă 2 foi de phyllo perindând fiecare foaie cu unt clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
13
Așezați amestecul de ciuperci peste treimea inferioară a straturilor phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
14
Rotiți strudelul ca o rolă de primăvară, înfășurându-vă în lateral pentru a crea un cilindru strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
15
Așezați strudelul pe o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
16
Periați exteriorul strudelului cu unt clarificat și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
17
Coaceți timp de 15 minute, reduceți căldura la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
18
Coaceți timp de 15 minute mai mult, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
19
Tăiați strudelul în 6 felii și serviți cu sosul cald de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crengute De Marar Proaspat Culese
20
Într-o oală medie la foc mediu, topiți untul și sotați șalotele până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
21
Adăugați crema și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
22
Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când este redus cu 1/
23
Se amestecă mărarul și se condimentează cu sarea și piperul, după gust.