Dacă $ 5.44 pe portie se încadrează în bugetul dvs., strudel de cartofi cu sos de mărar ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 633 calorii, 12g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Dacă aveți sare și piper kosher, ciuperci shiitake, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Latkes De Cartofi-Sos De Mărar, Clătite fără piure de cartofi fără Gluten cu un sos cremos de mărar de lămâie, și Strudel De Rozmarin De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: perie de patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
2
Preîncălziți cuptorul la 400 dgrees F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o oală mare de apă sărată se fierbe cartofii pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți cartofii și puneți-i deoparte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o tigaie mare se topește 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu și se sotează ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ciupercile cu buton și sotati până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
7
Adăugați acest amestec în castron cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Topiți untul și uleiul rămas în aceeași tigaie și sotati ciupercile shiitake până devin aurii, adăugați la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se toarnă vermutul alb în tigaia fierbinte și se fierbe timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați vermutul, oregano, cimbru și pătrunjel în amestecul de cartofi și ciuperci. Condimentează, după gust, cu sare și piper kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vermut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cesti Catei De Usturoi
11
Zdrobiți chevre moale în amestecul de cartofi și ciuperci și combinați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânză De Capră
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
12
Așezați 1 foaie de phyllo pe o suprafață curată și uscată și periați cu unt clarificat. Continuați stratificarea cu încă 2 foi de phyllo perindând fiecare foaie cu unt clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
13
Așezați amestecul de ciuperci peste treimea inferioară a straturilor phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
14
Rotiți strudelul ca o rolă de primăvară, înfășurându-vă în lateral pentru a crea un cilindru strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Așezați strudelul pe o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
16
Periați exteriorul strudelului cu unt clarificat și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
17
Coaceți timp de 15 minute, reduceți căldura la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Coaceți timp de 15 minute mai mult, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Tăiați strudelul în 6 felii și serviți cu sosul cald de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crengute De Marar Proaspat Culese
20
Într-o oală medie la foc mediu, topiți untul și sotați șalotele până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
21
Adăugați crema și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
22
Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când este redus cu 1/
23
Se amestecă mărarul și se condimentează cu sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă