Dacă $ 5.44 pe portie se încadrează în bugetul dvs., strudel de cartofi cu sos de mărar ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 633 calorii, 12g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Dacă aveți sare și piper kosher, ciuperci shiitake, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Latkes De Cartofi-Sos De Mărar, Clătite fără piure de cartofi fără Gluten cu un sos cremos de mărar de lămâie, și Strudel De Rozmarin De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: perie de patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
2
Preîncălziți cuptorul la 400 dgrees F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Într-o oală mare de apă sărată se fierbe cartofii pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți cartofii și puneți-i deoparte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o tigaie mare se topește 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu și se sotează ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciupercile cu buton și sotati până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
7
Adăugați acest amestec în castron cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Topiți untul și uleiul rămas în aceeași tigaie și sotati ciupercile shiitake până devin aurii, adăugați la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă vermutul alb în tigaia fierbinte și se fierbe timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați vermutul, oregano, cimbru și pătrunjel în amestecul de cartofi și ciuperci. Condimentează, după gust, cu sare și piper kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vermut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Zdrobiți chevre moale în amestecul de cartofi și ciuperci și combinați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânză De Capră
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
12
Așezați 1 foaie de phyllo pe o suprafață curată și uscată și periați cu unt clarificat. Continuați stratificarea cu încă 2 foi de phyllo perindând fiecare foaie cu unt clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
13
Așezați amestecul de ciuperci peste treimea inferioară a straturilor phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
14
Rotiți strudelul ca o rolă de primăvară, înfășurându-vă în lateral pentru a crea un cilindru strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Așezați strudelul pe o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
16
Periați exteriorul strudelului cu unt clarificat și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
17
Coaceți timp de 15 minute, reduceți căldura la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
18
Coaceți timp de 15 minute mai mult, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
19
Tăiați strudelul în 6 felii și serviți cu sosul cald de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Crengute De Marar Proaspat Culese
20
Într-o oală medie la foc mediu, topiți untul și sotați șalotele până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
21
Adăugați crema și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
22
Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când este redus cu 1/
23
Se amestecă mărarul și se condimentează cu sarea și piperul, după gust.